Shortlease: Lease Al Vanaf 1 Maand!

Gepubliceerd nov. 21, 22
6 min read

Shortlease Prive

Zaken zoals de autoverzekering, rente, banden, onderhoud, wegenbelasting en afschrijving zijn allemaal inclusief. Met zakelijke all-in lease bij Total Car Lease weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan; u hoeft alleen nog te tanken en te genieten van uw gloednieuwe leaseauto.

Shortlease is een huurovereenkomst voor een langere periode (Shortlease als private lease). Je kan shortlease eigenlijk zien als autoverhuur voor de zakelijke markt, met verschillende voordelen zoals: flexibiliteit, geen langdurige contracten en geen financieel risico. Shortlease is al mogelijk vanaf 1 maand. Het is mogelijk om op elk willekeurig moment het shortlease contract bij Van den Udenhout op te zeggen na 1 maand.

Vind Jouw Shortlease Auto - Laagste Prijsgarantie

 • Kan je een auto leasen voor een maand?
 • Kan je een occasion private leasen?
 • Hoe werkt short lease?
 • Welke auto is het goedkoopst om te leasen?
 • Wat is goedkoper leasen of kopen?

Met shortlease profiteer je van de voordelen van leasing, maar met de flexibiliteit van een auto huren. (shortlease auto).

Wat is shortlease? Shortlease is een vorm van autolease waarbij u voor een relatief korte periode gebonden bent aan een leasecontract. Vaak betreft shortlease een leasecontract van zo’n twee tot 12 maanden. Wanneer een auto langer dan 30 dagen wordt ingezet via Easy, Rent, ons zakelijke verhuurbedrijf, is de auto daarna per dag opzegbaar..

Short Lease

Short lease is het leasen van een SEAT voor een korte periode. Zo kun je de auto al na 12 maanden kosteloos inleveren, ook als de looptijd van je leaseovereenkomst in eerste instantie 48 maanden was - Shortlease Zakelijk. Bovendien kun je met een zakelijke Short lease rekenen op de full operational service.

Bent u niet tevreden met de zakelijke lease offerte die u heeft ontvangen? Laat uw offerte door ons bekijken - hier lees je alles over shortlease. Wittebrug Lease biedt u de beste prijs-kwaliteitverhouding. Verzeker uzelf van de beste offerte! We zullen uw offerte narekenen aan de hand van onze tarieven. Hierna zullen wij u onze offerte opsturen.

Shortlease Contract

Shortlease: Tijdelijk Een Auto LeasenShortleasedirect - Shortlease, Scherp Geprijsd

Zolang je de auto leaset zijn deze kosten inbegrepen:Afschrijving en rente, Onderhoud, reparatie en banden, Verzekering, Wegenbelasting, Pechhulp in binnen- en buitenland, Vervangend Vervoer, Je kunt deze mogelijkheden naar wens uitbreiden met bijvoorbeeld een brandstofpas en winterbanden. De voordelen van Short Lease zijn:Per maand opzegbaar, Auto’s zijn direct inzetbaar, Geen lange leasecontracten, Goedkoper dan het huren van een auto, Vast bedrag per maand voor alle kosten.

Het aantal ZZP’ers (zelfstandigen zonder personeel) in Nederland stijgt de afgelopen jaren flink - Auto leasen? Autopassie zonder omwegen. De stijging is mede het gevolg van de crisis, waardoor er een groot aantal mensen hun baan kwijtraakte en voor zichzelf begon als ZZP’er. Een groot gedeelte van deze groep mensen is afhankelijk van vervoer en kiest voor een leaseauto.

Groot Aanbod Shortlease Auto's

Shortlease is daarom een verstandige keuze om de financiële risico’s zoveel mogelijk te beperken. Er moet daarnaast ook nagedacht worden over zakelijke shortlease of private lease. Wat is de beste keuze en wat zijn de gevolgen ervan? Veel ZZP’ers hebben een auto of bestelbus nodig om hun beroep uit te kunnen oefenen.

Twee auto’s voor de deur is immers overbodig. Leaset u een auto op naam van de zaak, dan is het dus verstandig rekening te houden met de extra kosten die het privégebruik met zich meebrengt - Shortlease - Flexibele contracten. Rijdt u jaarlijks over de 500 kilometer privé, dan zal u fiscale bijtelling moeten betalen.

Shortlease Zakelijk

U kunt 19 cent per gereden kilometer aftrekken, wat aan het eind van de streep een flink bedrag kan betekenen. Let er wel op dat dit alleen geldt voor zakelijk gereden kilometers. Als u een shortlease- of lange termijn leasecontract heeft afgesloten voor uw auto of bestelbus en u gebruikt het voertuig ook voor privédoeleinden, dan dient u rekening te houden met een aantal zaken: net als bij een eigen auto kunt u de btw op het onderhoud en gebruik aftrekken (bij een eigen auto kan tevens de btw van de aanschaf afgetrokken worden).

De btw van privégebruik, waar ook woon-werkverkeer onder valt, kan niet worden afgetrokken. Heeft u een shortlease auto die u voor zowel werk als privé gebruikt, dan is het dus van essentieel belang dat u uw kilometeradministratie goed op orde hebt. Het is anders niet te achterhalen welke kilometers zakelijk en welke privé gereden zijn.

Shortlease Zakelijk Voor Personenwagens

Zo kan duidelijk in kaart worden gebracht welke kilometers privé zijn gereden. Heeft u de gegevens duidelijk op papier, dan is het mogelijk om hiermee te berekenen wat u aan btw moet betalen. Deze berekening vindt u hier op de website van de Belastingdienst. Rijdt u meer dan 500 kilometer per jaar dan hoeft u geen kilometeradministratie bij te houden.

Een autoleasecontract is doorgaans vanaf een aantal jaar af te sluiten. Dit betekent voor een beginnend ondernemer vaak een groot risico. De leasemaatschappij eist op die manier zekerheid, terwijl de ZZP’er aan de andere kant juist behoefte heeft aan flexibiliteit. De zaken kunnen er over een half jaar heel anders voor staan dan gedacht en dan wilt u niet aan een leasecontract vastzitten.

Goedkoopste Autolease Prive En Zakelijk

Bij Shortlease, Land kunnen zowel starters als ZZP’ers terecht voor shortlease contracten vanaf één maand, waarbij één maand opzegtermijn geldt. Het maandbedrag wordt lager, naarmate de doorlooptijd langer wordt (ShortleaseShortlease). Of u nu voor privé shortlease of zakelijke shortlease kiest, hangt totaal af van uw eigen situatie en wat u belangrijk vindt.

Shortlease - Vergelijk AutoverhuurdersShortlease: Leasen Met Flexibiliteit Zonder Langdurig Contract

Veel leasemaatschappijen bieden tegenwoordig ook shortlease aan (Goedkoopste autolease prive en zakelijk). Maar wat is dat precies? Wat zijn de voordelen en past het bij mijn onderneming? Kort gezegd kun je shortlease zien als autoverhuur voor de zakelijke markt met veel voordelen, waaronder een grote flexibiliteit, geen langdurige verplichtingen en geen financieel risico. Omdat ondernemen op zich al veel risico’s met zich meebrengt en je niet altijd kunt voorzien hoe de zaken gaan lopen, kan shortlease een goede oplossing zijn om toch een mooie bedrijfsauto te kunnen rijden.

Shortlease Als Private Lease

Werk je vaak met tijdelijke medewerkers, die mobiel moeten zijn, of voer je seizoenswerk uit? Dan kun je voor deze periode een shortlease contract afsluiten. Of misschien heeft een nieuwe werknemer in zijn of haar proeftijd een bedrijfsauto nodig? Ook dan biedt shortlease uitkomst. Je sluit gewoon een leasecontract af met dezelfde looptijd als de proeftijd.

Voor elke mobiliteitswens en ieder budget bieden wij passende leasevormen aan. Of je nu zoekt naar gemak en flexibiliteit of juist een kostenefficiënte oplossing; bij ALD Automotive vind je de leasevorm die bij je past.

Shortlease - Autoverhuur

Soms heb je gewoon snel een auto nodig voor een korte periode. Omdat er morgen een nieuwe collega begint, of omdat je net een klus hebt binnengehaald. Dan wil je snel schakelen en geen extra tijd verliezen om een auto te regelen - Shortlease als private lease (Shortlease – Snel en voordelig). Een shortlease auto is dan de beste oplossing! En bij Multilease regelen we dit voor je, zelfs dezelfde dag nog! Daar kun je van op aan.
shortlease prive - Supershortlease

shortlease auto

shortlease - Supershortlease

shortlease prive

shortlease zakelijk - Supershortlease

short lease
 • Shortlease Renault
 • Shortlease Skoda
 • Shortlease Tesla
 • Shortlease Toyota
 • Shortlease Volkswagen
 • Shortlease Volvo

Top service! Super geholpen door Suzanne. Mobiliteit op maat shortlease zakelijk. Kreeg binnen een dag een aanbod van de auto waar ik naar opzoek was, en binnen de kortste keren allemaal geregeld. Toen het allemaal iets anders liep was dat geen probleem en werd het zonder moeite anders geregeld dat ik alsnog zsm kon rijden.

Navigation

Home

Latest Posts

Shortlease: Lease Al Vanaf 1 Maand!

Published Nov 21, 22
6 min read